Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Geen fan van die felle zomerzon? Wij hebben de oplossing!

dinsdag 8 mei 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten
Blog zonwering

Niet iedereen is fan van de zon. Misschien krijgt u het gewoon te warm, heeft u een overgevoelige huid of krijgt u hoofdpijn van te veel licht. Zelfs een zonnebril is dan niet genoeg. Dit betekent echter niet dat u binnen in een hoekje van de kamer moet blijven zitten. Wij hebben verschillende soorten buitenzonweringen om de felle zon zo veel mogelijk buiten te houden.

De verschillende soorten buitenzonwering

In de brandende zon zitten is geen goed idee. Verbranding ligt dan geheid op de loer. Zelfs als u binnen zit! De voordehand liggende producten zijn dan een parasol en knikarmschermen. Wij hebben daarentegen een breed assortiment aan buitenzonweringen die innovatiever en bovendien leuker voor het oog zijn. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Markiezen
   Leest u graag een boek op de bank maar schijnt de zon in uw gezicht? De meest klassieke vorm van zonwering zijn markiezen. Dit is een opvouwbaar frame me prachtige doeken die uw huis meteen opfleuren in de zomer. Buitenzonwering en decoratie in één! Daarnaast zorgen markiezen voor net iets meer zonwering dan knikschermen doordat ze ook aan de zijkanten doek bevatten.
  • Rolluiken
   Rolluiken houden niet alleen de hitte van de zon buiten het huis of de veranda, de structuur van de lamellen zorgen ook voor een isolerend effect. Hierdoor heeft u het gehele jaar door meer controle over de temperatuur in uw woning en bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast helpen rolluiken ook bij het isoleren van geluid en geven ze net die extra privacy!
  • Screens
   Screens worden strak tegen de buitenkant van het raam geplaatst. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort doek die het zonlicht filtert en de warmte buiten houdt. Screens kunnen handmatig of automatisch open of dicht gedaan worden. Gluurders kunnen daarnaast niet bij u binnenkijken, terwijl u zelf wel naar buiten kunt kijken! Daarnaast zijn screens in verschillende kleuren en maten beschikbaar. Voor het beste resultaat leveren wij graag maatwerk bij u thuis!
  • Zonnedoeken
   Zonnedoeken zijn een sfeervolle bescherming voor de zon die u over uw veranda of tuinkamer kunt plaatsen. De doeken kunt u onafhankelijk van elkaar open en dicht maken. Hierdoor bepaalt u zelf de hoeveelheid zon die u kunt verdragen. Daarnaast zijn zonnedoeken goed beschermd tegen regen. Ze worden dus ook niet snel vuil!

Service van Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Door middel van buitenzonwering kunt u nog langer genieten van het mooie weer zonder de vervelende bijzaken. Daarnaast kunt u zelfs achterover leunen tijdens het instaleren van een buitenzonwering want wij komen graag uw product instaleren! Wilt u hier meer informatie over? Neem gerust contact met ons op! Wilt u de verschillende zonweringen in het echt beschouwen? Kom dan langs in een van onze Van Kooten Showrooms!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub