Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Tuinklussen meest geliefd

dinsdag 18 april 2017 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Tuinieren

Tuinklussen meest geliefde klus in Nederland

Ook in 2016 was het klussen in de tuin de meest geliefde klus van Nederland, blijkt uit onderzoek van klusjesspecialist Werkspot. Er werd maar liefst 29.950 keer een klus geplaatst om de tuin te komen doen.

Top 5 klussen 2016

Bron: Werkspot

Ook het jaar daarvoor bleek de tuin opnieuw heel erg in trek te zijn. Zo nam het aantal tuinklussen maar liefst met 42 procent toe volgens Werkspot. De populariteit van de tuin heeft kortom een gigantische vlucht genomen de laatste jaren. En dat is niet zonder reden.

Mensen willen weer naar buiten!

Een enquête van de Wageninger Universiteit uit april 2016 toonde al aan dat veel meer mensen naar buiten willen in Nederland. Maar liefst 67 procent van de ondervraagden (1069 in totaal. Representatief op geslacht, leeftijd, opleiding en regio) wilden meer buiten zijn. Het geeft mensen een positief gevoel en buitenleven is goed voor gezondheid en welzijn, zo laten tal van studies zien. En Van Kooten Tuin & Buiten Leven is hiervoor de ideale partner.

Marktleider in veranda’s en tuinkamers

Deze lente aan de slag om aan het buitenleven te beginnen? Voor de tuinklus schakelt u de hulp in van Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Op het gebied veranda’s en tuinkamers zijn wij de marktleider waardoor we de beste prijzen bieden voor uitmuntende kwaliteit. Sterker nog: wij garanderen de laagste prijs! Op VerandaVillage is een uitgebreid assortiment beschikbaar van tuinkamers en veranda’s. Zowel de eenvoudige terrasoverkappingen van minder dan duizend euro tot luxe tuinkamers die als verlengstuk van de woonkamer dienen worden bij ons online besteld tegen ongelofelijke prijzen.

Kom het gerust bekijken!

Bekijk daarom gerust ons online assortiment voor onze veranda’s en tuinkamers. Of bezoek een van onze showrooms. Op vijf locaties in Nederland en één in België kunt u met eigen ogen de hoge kwaliteit en scherpe prijzen van onze producten zien. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Dus breng een bezoekje aan Van Kooten Tuin & Buiten Leven zodat u binnenkort voordelig aan de slag kan in de tuin met een terras of tuinkamer van topkwaliteit.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub