Vragen? Bel: +32 (0) 335-52555 of
 sms via WhatsApp op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

 Verasol Veranda's

Direct een scherpe offerte >>                                 Direct naar scherpe aanbiedingen >>
   
 
Verandavillage levert Verasol Greenline Veranda's Verandavillage levert Verasol Profiline Veranda's Verandavillage levert Verasol Highline Veranda's

Verasol veranda’s: duurzaam en stijlvol

Wilt u ook vaker kunnen genieten van uw tuin en terras? Dan bent u bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven aan het goede adres. U vindt hier namelijk een breed assortiment Verasol veranda’s en overkappingen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende extra opties, zoals verandaverlichting of terrasverwarming, om uw Verasol veranda helemaal af te maken zoals u dat wilt.

Drie systemen voor de veranda van uw dromen

Van Kooten biedt u drie verschillende systemen van Verasol, waarbij elke veranda haar eigen specifieke kenmerken heeft. Zo kan u kiezen voor de veranda die het beste aansluit op uw wensen.

  • De Verasol Greenline veranda

Deze overkapping kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiënte productie. De aluminiumprofielen worden namelijk zodanig ontworpen dat er minder materiaal gebruikt wordt, terwijl er niet wordt ingeboet op sterkte. Bovendien bevat de duurzame coating geen milieubelastende stoffen. Daarnaast is de Verasol Greenline veranda heel eenvoudig te monteren. Ze wordt geleverd als zelfbouwpakket met de nodige instructies, zodat u de montage indien gewenst makkelijk zelf kan doen. Tot slot is de Greenline veranda verkrijgbaar vanaf € 798 en uit te breiden met verschillende opties.

  • De Verasol Profiline veranda 

Als tweede in ons aanbod Verasol overkappingen hebben we de Profiline veranda. Het grootste pluspunt van deze veranda is de enorme vrijheid die deze u biedt qua opbouw. Er zijn namelijk diverse keuzemogelijkheden, gaande van de kleuren en de dakbedekking tot zelfs volledig maatwerk. Indien gewenst kunnen we deze overkapping ook uitbouwen tot een volwaardige tuinkamer. De Verasol Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.299 en is dus helemaal aan te kleden volgens uw wensen.

  • Highline veranda

Als laatste hebben we nog de Verasol Highline veranda; een overkapping die zich kenmerkt door een extra stevige constructie. Deze veranda is namelijk standaard uitgerust met speciale XS-profielen waardoor het glasdak een groter draagvermogen heeft. Daarnaast wordt de Highline overkapping vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft u ook hier veel keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.556 en wordt volledig op maat voor u gemaakt.

Zoekt u een Verasol dealer in België?

De veranda’s van Verasol blinken uit op het gebied van comfort, kwaliteit en esthetiek. Dankzij de drie systemen die u vindt bij Van Kooten kan u de overkapping kiezen die perfect past bij uw wensen en uw budget. Heeft u nog verdere vragen over de veranda’s van Verasol? Contacteer ons dan via het contactformulier of spring binnen in onze winkel te Wommelgem (Antwerpen). Wij helpen u graag verder bij het kiezen van uw veranda!

 
 
popup please wait

Even geduld aub